Nuffnang

Masterchef Malaysia(Penyingkiran SAIFUL dan Zuraidah)

Semalam adalah sesi penyingkiran peserta MasterChef Malaysia. Ada dua penyingkiran, SAIFUL dan Kak Zue.
Huhu :`(  sedih je.Part Kak Zue tu xlah sedih sangat,tapi part Saiful tu mmg menyayat hati..sob,sob.Tak sangka pulak kali nie die tersingkir,cause before this dah 8 kali die melalui proses penyingkiran selamat je..

Kalau korang semua perasanlah, juri pun dah tergagap2 alias terketar2 nak bagi tau Saiful yang die tersingkir.Sebelum nie para juri dah cuba selamatkan die tapi kali nie memang tak boleh dah.Anmuy sedih pun sebab mana die nak cari duit nak ubatkan mak die yang tengah sakit tu..kalau die buat betul2 pasti die tak tersingkirlah..boleh pulak die terlupa letak garam kat dlm masakan india die.Semua masakan guna garam betul tak.

Anmuy harap die dapatlah buat loan so that die bolehlah bukak restoren die sendiri(yang nie based on idea dielah)
walau ape2 pun aku nak cakap, "Saiful,good luck!"
Post a Comment