Nuffnang

Blog untuk BZ pipel..OSEM Dayre OSEM!

Bismillahi dan Assalam. Sekarang sibuk dengan coklat Cadbury yang katanya ada DNA khinzir. Satu ja nak cakap, "No comment". walauapa pun hari ni nak citer pasal "JOM BUAT DAYRE!"
  Haaa..dayre ni fungsinya macam tumbler+blog+twitter. Tapiiiii.....(ada tapinya)haaa tapi dayre ni hanya ada untuk phone je. Kalau nak buka kat laptop memang tak boleh.Dayre ni bukan macam twitter,instagram or tumbler yang boleh kita buka kat laptop ya.Dayre ni sesuai untuk orang yang malas nak buka laptop or orang yang nak cepat. 

[Dayre is the App that helps you blog on your mobile device. For busy people dying to say more than a Note, 140 Characters, or a filtered photo will allow] <- yang ni Anz rembat dari cikGoogle kita.

   Dayre - screenshot thumbnail   Dayre - screenshot thumbnail

  Anz cuma nak readers tolong ramaikan dayre. Anggap je dayre ni macam korang buat diari or jurnal..

Dayre - screenshot thumbnail  Dayre - screenshot
OK, dah lama tak update blog. Anz cuma berharap Kimia dan Fizik tak gagal untuk mid year test ni. Addmath dah gagal.Nasib Biologi lulus.Sekian saja.Assalam