Nuffnang

Hi, I'm back baby! Wait a sec,SOPA?!

 
   Assalam diucapkan sebagai pembuka bicara setelah lama menghilang. Blog yang bersawang ni pun aku dah bersihkan sikit sambil mengeditkan semula apa yang patut. Daripada berpuluh-puluh post aku, hanya ada 4 post yang lebih dari 100 view. Dan itu menunjukkan rakyat malaysia ni memang obes, sebab ramai yang ternak lemak bila cuba resepi makaroni cheese goreng aku ni. BIG Haha kat situ weh!


   Aku dah buang beberapa post aku yang sebelum ni yang kurang daripada 10views dan yang aku rasa ntah pape tu. BTW, aku dah malas nak berblog lagi sebenarnya. Dulu gigih la nak berblog, sekarang ni aku just layan fanfiction dengan forum ja. Aku layan anime online pun dah jarang. Line wifi macam hampeh,nak harap 3G pun tak boleh. Tapi sering gak la aku layan manga online. Katanya semua site nak kena tutup semuanya kecuali yang berbayar. Fanfiction pun akan ditutup sebab katanya fanfic tu sebenarnya laman pornografi sebab banyak fic ber'rate' MA yang tak sepatutnya.Rate paling tinggi untuk fanfiction sampai M ja. Kalau nak cari rate MA kena cari dekat adultfanfic (akutakpernahbukasorry). Ni semua sebab kempen Stop Online Piracy Acts.
website yang akan ditutup.aku dapat ni dari Kami Semua Otaku Malaysia
  Akhir kalam (chewah!) tolong jangan bosan baca entry aku ya. Kalau rajin, follow lah blog aku ni. Jangan lupa tinggal jejak kat ruang chatbox. Insyaallah I'll follow you back.

ps: HAPPY EID MUBARAK!
pss: Sorry lambat wish xp
psss: Jom layan thread umah melayu yang nak sangat jadi pak arab kat forum (Klik sini)